Cosetes d'infantil

Tortugues i elefants, ens veiem cada dia per ací amb noves coses per a aprendre, investigar, inventar, dibuixar, imaginar... Ho anem a passar genial!

Divendres 29 de Maig

Bon dia elefants i tortugues! Vau endenivar els embarbussaments d'ahir? Vos els deixem ací per si necessiteu practicar i repassar algun.

I ací teniu les propostes del dia! Avui és divendres així que ens vorem dilluns que ja estarem al mes de juny!!!! Recordeu enviar-nos les fotos tan xules que feu aquest cap de setmana per a l'exposició fotogràfica que anem a fer dels elefants i les tortugues (la proposta la teniu explicada en la entrada del blog d'aquest dilluns 25). I ara anem a per feina!

1.OBSERVEM I PENSEM.  Mireu aquesta imatge que ens ha enviat la mestra Helena i parleu en família del que penseu que passa. Penseu que la xiqueta que està fora vol entrar? Per què? I el de dins on està? Ell penseu que vol eixir? I l'home que hi ha a la porta qui és? I que fa ahí? Ens encantarà que ens envieu les vostres respostes escrites, en un video o en un audio.
Aquest és un material per a fer-vos pensar extret de la caixa 'Lo que tú quieras' de WONDER PONDER Filosofía visual para niños, les autores del qual són Ellen Duthie i Daniela Martagón.

2.EXPERIMENT. La mestra Paula ens envia aquest experiment tan divertit. Ja ens conteu si el feu i que passa!

Però quantes coses xules esteu fent a casa!! Ho esteu fent geniaaal!!!

Marcos ha estat fent fitxes, ha llegit, ha fet sumes i restes... També ha cuinat amb la seua mami i ha ballat!

Alejandro ha escrit moltíssim i ha pintat un dibuix xulíssim d'una tortuga!

Cristian ha fet un gos desplegable molt xulo i ha escrit els embarbussament a la seua llibreta, però quina memòria!

Iker ha fet uns dibuixos desplegables que li han quedat xulíssims i ha practicat la s minúscula! Avui quan ha eixit a passejar, ha anat a vore els corderets. Hi havía tants que no els ha pogut ni contar!

Dani ha fet dos fitxes de mates, ha practicat la minúscula i ha fet un hipopòtam desplegable molt xulo!

Elena ha fet la manualitat del CD i li ha quedat xulíssima! També ha fet un dibuix desplegable que li ha quedat genial, ha practicat els números anteriors i posteriors, s'ha fet un walkie-talkie superxulo i amb unes construccions molt xules que té s'està construint un edifici per a ella i per a wagner!

Redouan ha fet un dibuix d'un gat desplegable superxulo i ha jugat amb les construccions!

 David ha fet dos dibuixos desplegables xulíssims, ha fet la sopa de lletres de les formes, ha practicat la y i ha fet sumes. També ha estat al parc amb la seua bicicleta!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada