Cosetes d'infantil

Tortugues i elefants, ens veiem cada dia per ací amb noves coses per a aprendre, investigar, inventar, dibuixar, imaginar... Ho anem a passar genial!

Dimarts 5 de Maig

Bon dia a tots i a totes!!

1. PLÀSTICA. Ja hem fet quadres de molts pintors (Miró, Picasso, Romero Britto i Kandinsky) Avui vos presenten el quadre d'un pintor que no hem treballat encara a vore si descobriu de qui és i feu un quadre com el seu. Primer teniu el seu quadre i deprés algunes idees de manualitats que podeu fer.

2.SUMES. Ja hem estudiat els números fins al 9, sabem comptar, escriure'ls... Primer podeu fer alguna fitxa i comproveu que vos ixen bé tots els números, si necessiteu practicar algun ja sabeu!
 I ara anem a practicar un poc les sumes, podeu fer-lo amb jocs o fent alguna fitxa.


I quantes coses vau fer ahir a casa! Mireu, mireu... quines coses més xules!

Joan ha jugat al joc de les síl.labes, ha fet una mandala i l'embarbussament de la x. També ha practicat la y, s'ha fet la contrasenya i ha escrit moltes paraules amb la y. Bon treball Joan!

Mireu quin pastís més bonic i quina corona més xula li van fer a Paula per al seu cumple! Esperem que t'ho passares molt bé el teu dia! També ha practicat els números, la y i s'ha fet la contrasenya. Molt bé!

Alejandro ha practicat la y, s'ha fet la contrasenya i ha pintat una mandala. Continua així!!

 Vera també s'ha fet la contrasenya de la y i ha practicat la minúscula amb una fitxa del blog.

 Elisa ha practicat la y i ha fet moltes fitxes del blog. Que bé!

 Gerard ha fet una recepta molt divertida amb fruites. Mireu quina bona pinta té!
Elena ha practicat la y, s'ha fet la contrasenya, ha practicat a escriure molt i encara ha tingut temps de fer-li un regalet d'aniversari per a la seua mamà! Segur que li ha encantat! Eres una artista!

Iker s'ha fet la contrasenya i ens conta que s'ho ha passat molt bé fent un puzzle molt gran de l'univers. Que xulo!

 Alexandra ha practicat el número 9, ha fet moltes sumes, ha practicat la x, ha fet una mandala i ha fet un dibuix preciós per a Paula pel seu aniversari. Segur que a Paula li encantarà!

Dani ha practicat molt els números amb fitxes del seu quadernet i ha fet sumes. També ha pintat una mandala i l'ha penjat a la seua nevera. I ens conta que ix tots els dies a passejar un ratet.

 Cristian ha practicat molt la y minúscula, s'ha fet una contrasenya multicolor i ha fet un dibuix per al llibre gran de les lletres. Que bé!

Redouan s'ha fet la contrasenya de la y, ha escrit moltes paraules amb la y i ha fet una macedònia molt divertida. També ha repassat les formes geomètriques i ha fet un dibuix molt xulo amb elles.

 Cecília ha fet moltes fitxes del blog i ha practicat els números, la y i ha pintat una mandala. També ha fet un llapisser amb forma de girafa. Ah! I també ha fet un berenar molt especial que no és el que pareix! L'ha fet amb iogurt, bresquilla en almibar, poma i maduixa. Quina bona pinta!

 Marcos ha practicat molt la y i ha fet fitxes del blog. També ens conta que ha eixit a donar una volteta amb els patins.

Patricia ha fet unes galetes delicioses amb lacasitos, ha jugat a endevinar els números i ha fet pastissets de xocolata i arandanos per al dia de la mare. També ha fet slime i alguns experiments amb aigua. Amb el seu papà ha vist com funciona el motor Stirling amb el vapor d'aigua calenta i amb el canvi de temperatura entre el gel i el vapor del sol. Bon treball Patricia!

Khaleesi ha fet una contrasenya molt divertida, ha pintat moltes mandales i ens conta que té tota la nevera decorada amb tots els dibuixos que fa. Perfecte Khaleesi!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada