Cosetes d'infantil

Tortugues i elefants, ens veiem cada dia per ací amb noves coses per a aprendre, investigar, inventar, dibuixar, imaginar... Ho anem a passar genial!

Dijous 21 de Maig

Bon dia tortugues i elefants!

Primer de tot vos anem a ficar els embarbussaments que vau practicar ahir, els recordaveu els quatre?

 I ara anem  a per les propostes del dia...

1.ENDEVINALLES.  Mireu aquest vídeo i a vore si les endevineu totes! Després les podeu aprendre de memòria i enviar-nos l'audio dient-les, copiar-les en un full, fer un dibuix...

2.REPASSEM PUNTETS. Mireu quins dibuixos per a repassar. Trieu el que més vos agrade i recordeu no eixir-vos dels puntets!! Després els podeu pintar ben bonics.

I un dia més, les vostres fotos! Esteu treballant moltíssim, que bé!

Joan ha fet  els seus números monstruosos i li han quedat xulíssims!

Nicolás ha practicat l'abecedari i ha escrit moltes paraules. També ha fet l'activitat dels números monstruosos i li ha agradat tant que ho ha fet també convertint els números en Pokemons! Quin artista estàs fet, Nicolás!!

Gerard ha fet els números monstruosos i els ha pintat molt xulos!

Giulia ha practicat l'abecedari en majúscules i minúscules, ha fet les sopes de lletres i també fa ioga! Ens conta que estos dies ha aprés a anar amb la bicicleta i li ha caigut la seua primera dent!!! Qué bé Giulia! Vos esteu fent molt grans!

Cristian ha dibuixat uns números monstruosos molt originals i ha escrit els quatre embarbussaments, quina memòria!

Alexandra ha estampat  amb una creïlla, ha fet la sopa de lletres de les formes, ha fet els números monstruosos, ha pintat unes notes musicals i ha fet un dibuix de l'embarbussament de la a xulíssim!!

Iker ha practicat els números i ha dibuixat uns números monstruosos xulíssims!

1 comentari:

  1. Hola Tortugues i Elefants!
    Quines coses més divertides que esteu fent! Veig que esteu aprenent molt des de casa, que fadrins i fadrines. I alguns de vosaltres quan eixiu a passetjar veieu coses molt interessants i boniques, com Íker que va vore els corderets. I d'altres feu esport o escribiu, dibuixeu, i no pareu. M'alegra molt vore les vostres fotos.
    Una abraçada molt forta i ens veiem en quant puguem tornar a escola!
    Helena.

    ResponElimina