Cosetes d'infantil

Tortugues i elefants, ens veiem cada dia per ací amb noves coses per a aprendre, investigar, inventar, dibuixar, imaginar... Ho anem a passar genial!

Dimecres 13 de Maig

Bon dia! Mireu quines propostes vos hem preparat avui! Esperem que vos agraden!

1. L'OVAL. Ja hem aprés moltes formes geomètriques, avui anem a estudiar l'oval. A quina forma geomètrica vos recorda? Podeu dibuixar-lo, pintar-lo, fer alguna fitxa, manualitat...

 Mireu quines idees de dibuixos que podeu fer..

 I per a fer un repàs de totes les formes geomètriques...

2. CIRCUITS A CASA. A vore quins circuits més divertits vos monteu al passadís o terrassa de la vostra casa. Ací teniu algunes idees però també podeu utilitzar botelles d'aigua, paper higiènic... quines ganes de vore els que vos inventeu!

I ací teniu les fotos de cada día!! Hem de dir-vos que sou uns artistes!!

Martín ha fet uns quadres molt xulos i originals amb coses de casa!

Mireu qué xules li han quedat a Alba les seues contrasenyes!!

Cristian ha escrit una història molt xula, ha fet una tortuga molt divertida amb una taronja i ha jugat a les construccions.

Joan ha jugat amb les seqüències temporals i.. Mireu quin lleó més xulo ha fet amb unes mandarines!!

 Alejandro també ha practicat amb les seqüències temporals i ha fet uns quadres amb xuxes superdivertits!!

 Adriana ha practicat la z, ha jugat amb les seqüències temporals, ha practicat les sèries i ha fet una manualitat i un dibuix molt bonic d'uns conillets amb unes orelles molt especials.

Ferran ha jugat amb les seqüències temporals i ha fet un quadre amb un platan superoriginal!

Elisa s'ha fet la contrasenya de la z molt divertida,  ha buscat moltes paraules amb la z i ha practicat les sumes.

Gerard ha practicat la z i ha fet uns dibuixos molt divertits amb bombons i lacasitos. Que  xulos t'han quedat!
 
 Elena ha fet sèries, seqüències temporals, la contrasenya de la z i un quadre xulíssim amb macarrons i xuxes! Ah! i també ha eixit a patinar!

Iker ens conta que s'ho ha passat molt bé avui amb les propostes! ha fet sèries, ha escrit i ha fet quadres xulíssims amb coses de casa!!

 Dani ha fet un dibuix i ens conta que de major vol ser jefe d'un zoo perque li agraden molt els animals. També ha fet la constrasenya de la z i ha practicat les sèries.

Alexandra ha practicat la z, ha escrit moltes paraules, ha fet sumes i l'experiment de la llet. També ha fet les seqüències temporals i un quadre xulíssim amb un bombó!!

 Marcos ha fet la seua contrasenya de la z i li ha quedat xulíssima, ha jugat amb les seqüències temporals i com sabeu que li encanta cuinar, ha fet amb la seua mami unes tortetes que tenen una pinta deliciosa!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada