Cosetes d'infantil

Tortugues i elefants, ens veiem cada dia per ací amb noves coses per a aprendre, investigar, inventar, dibuixar, imaginar... Ho anem a passar genial!

Dijous 14 de Maig

Bon dia elefants i tortugues!

1. EXPERIMENTS. Mireu quin experiment més fàcil de fer hem trobat. Segur que teniu tots els materials que es necessiten. El podeu fer, observar que passa, investigar...
 
 2. PRACTIQUEM LA MINÚSCULA. Ací teniu unes paraules per a que baix les torneu a escriure però en minúscula. Sabreu transformar totes les majúscules en minúscula? Ja ens contareu!
Per si necessiteu ajuda en alguna lletra ací teniu un abecedari...

I ara totes les fotos que ens vau enviar ahir, ens encanta tot el que feu! Sou uns artistes!!

Vera ha estudiat les sèries, l'òval, les sumes, la z, ha inventat una història, ha fet un experiment, una milotxa, un quadre de Van Gogh, un dibuix amb galletes... Quantes coses Vera! Ah! I ens conta que de major vol ser fotògrafa .

Paula ha treballat molt estos dies! Ha fet sèries, ha repassat les formes geomètriques, ha escrit el nom de molts oficis, ha practicat la z, s'ha fet la contrasenya per a la porta i ha fet un quadre xulíssim amb boletes!!

Martín ha fet massa de pizza, un escut del capità Amèrica i ha repassat les formes geomètriques fent un dibuix d'una marieta a partir d'un oval!!

 Elena s'ho ha passat superbé preparant el circuit i després practicant-lo!

 Carmen ha fet un dibuix molt bonic a la seua pissarra.

Redouan ha repassat les formes geomètriques, ha practicat l'oval i ha fet un circuit xulíssim!!

Joan ha practicat l'oval, ha pintat uns dibuixos molt xulos a partir d'un oval i s'ha fet un circuit superdivertit!

 León ha practicat molt la z i ha fet moltes fitxes del seu quadernet.

 Alejandro ha treballat molt amb les formes geomètriques i ha practicat molt l'oval.

A Nicolás últimament li interessen molt els pokemons, per això ens ha fet  un dibuix a partir d'un oval d'un pokemon i un dibuix de picachu amb coses de casa. Xulíssims Nicolás!!

Khaleesi ha practicat la lectura, ha escrit moltes paraules mab la z, s'ha fet la contrasenya i ha pintat moltes flors de la primavera.

Cristian ha montat un circuit molt divertit al passadís de la seua casa i s'ho ha passat genial! Ah! i també ha repassat l'abecedari en majúscula i minúscula.

Iker avui practicant l'oval ha treballat molt i mireu quina fitxa més xula li ha quedat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada