Cosetes d'infantil

Tortugues i elefants, ens veiem cada dia per ací amb noves coses per a aprendre, investigar, inventar, dibuixar, imaginar... Ho anem a passar genial!

Dilluns 1 de Juny

Bon dia a tots  i a totes! Com ha anat el cap de setmana? Segur que genial!


Com ja estem al mes de juny, fa més calor i ja podem eixir més al carrer hem pensat que durant aquestes setmanes que queden de curs vos ficarem una proposta cada dia. Recordeu que només són idees que vos donem, que podeu fer aquestes propostes o unes altres que penseu en família, l'important és que ho passem tots bé practicant i repassant un poquet tot el que hem aprés els elefants i les tortugues durant aquestos tres anys.

Ací vos deixem la proposta d'avui...

DITA DEL MES DE JUNY. Què vos pareix si primer intenteu recordar totes les dites que hem aprés de cada mes des de que va començar el curs? Si alguna no la recordeu ens ho dieu i la ficarem ací. Avui anem a estudiar una del mes de juny, trieu la que més vos agrade! La podeu memoritzar, copiar, fer un dibuix... Recordeu fer un marquet ben bonic a la fitxa!

Però quant heu treballat aquest cap de setmana! Mireu, mireu...

Raul ha dibuixat un lleó desplegable, ha pintat una papallona, ha practicat els números, les lletres minúscules i les majúscules i  ha fet frases amb les imatges de l'altre dia.

Iker ha fet l'experiment, ha practicat el número 9, ha practicat els embarbussaments i va parlar amb la seua mami de la imatge de wonder ponder.

Marcos ha pintat, ha llegit, ha escrit... També ens conta que van celebrar l'aniversari de la seua iaia amb la família i s'ho va passar molt bé amb el seu germà i el seu cosí amb la manguera i amb globus d'aigua!!

Cristian ha fet molts experiments, ha practicat les sumes, ha fet una titella i un dibuix molt bonic.

Alexandra ha fet l'experiment, ha practicat els embarbussaments i ha fet un gos desplegable xulíisim!!

Redouan ha fet moltes sumes, ens ha contat el que ell interpreta de la imatge que vos vam proposar i ha fet l'experiment!

Joan ha fet un gos desplegable xulíssim, ha escrit el que ell creu que passa en la imatge que vos vam proposar i ha fet l'experiment. També ens conta que ha estat a Morella a vore a la família i s'ho ha passat genial!!

Cecília ha fet melmelada amb bresquilles de l'hortet de 'l'abuelo' i ha dissenyat l'etiqueta i tot! També ha fet una flauta amb palletes i moltes fitxes del blog i dels seus quadernets, molt bé!

Paula ha jugat al joc de la r i ha practicat els números anteriors i posteriors!

Alejandro ha practicat la f, ha practicat les lletres i ha pintat una moto xulíssima!

Ferran ha fet un tauró desplegable, ens ha explicat en un audio la seua interpretació de la imatge   i ha fet moltes fitxes de números i lletres!

Elisa ha escrit moltes paraules, ha treballat els números anterior i posterior, ha practicat l'abecedari i les formes geomètriques, i moltes coses més!

1 comentari:

  1. BON DIA,

    JA ESTEM EN JUNY!

    VOLER SABER UNA ALTRA DITA DEL MES DE JUNY?

    "PEL JUNY, LA FALÇ AL PUNY!"

    EL MES DE JUNY ÉS TEMPS DE SEGAR I ABANS HO HAVIEN DE FER MANUALMENT, AMB UNA FALÇ. LA FALÇ ÉS UNA FERRAMENTA AMB FULLA DE FERRO AMB FORMA CORBADA I UN MÀNEC DE FUSTA. PER AIXÒ, EL MES DE JUNY EREN DIES DE TINDRE LA FALÇ A LA MÀ (AL PUNY) PER SEGAR EL CEREAL (EL BLAT, L'ORDI...)

    SANTI.

    ResponElimina