Cosetes d'infantil

Tortugues i elefants, ens veiem cada dia per ací amb noves coses per a aprendre, investigar, inventar, dibuixar, imaginar... Ho anem a passar genial!

Dijous 7 de Maig

 Bon dia elefants i tortugues!! Anem a per les propostes d'avui!

 1. FEM MILOTXES. Com ja podem eixir al carrer a passejar ens podem fer una milotxa per a fer-la volar! Podem fer una manualitat, dibuixar-la, pintar-la, decorar-la... Vos deixem unes idees però ens agradarà vore com deixeu volar la vostra imaginació i vos inventeu la vostra!


 2. POEMA PRIMAVERA. Ara anem a treballar un poc la lectura i la memòria. Intenteu llegir aquest poema i aprendre'l de memòria. Ens encantarà que ens envieu algun video o audio dient-lo.
Després el podeu copiar, transformar en minúscula, rodejar els noms de les flors que diu...


Vos deixem també els dibuixos d'algunes flors per si les voleu dibuixar, pintar, escriure els seus noms, fer titelles i inventar-vos un conte amb elles...

I com cada dia, ací teniu fotos de tooootes les cose xules que feu a casa! Sou uns artistes tots i totes!

Marcos ha practicat la y, ha escrit moltes paraules i ha fet la contrasenya. També ha practicat els números i ha fet sumes. Ah! i ha cuinat una pizza i unes galetes saladetes que tenen molt bona pinta!

 Cristian ha fet moltes dites del mes de Maig. Les ha dibuixat, pintat i copiat a la seua llibreta de pauta.

Alexandra ha fet la dita del mes de Maig, ha fet una macedònia molt divertida, ha practicat els números i les sumes i ha fet un quadre xulíssim de Van Gogh.

Cecília ha fet moltes fitxes del blog i un quadre molt bonic de Van Gogh. I ens conta que ahir li va caure la seua primera dent, quina il.lusió!!!

Iker ha escrit la dita del mes de Maig, ha fet algunes sumes i com ha escoltat la cançó de Tombatossals ha fet un dibuix xulíssim! També ha eixit a passejar i s'ha trobat una rabera d'ovelles que estan molt grosses perque en uns dies eixiran els corderets! Ens ha dit que ens els presentarà! Quines ganes de vore'ls Iker!

Carmen ha fet un dibuix molt bonic multicolor i ha practicat escriure un poquet. Molt bé!

Joan ha dibuixat la dita del mes de Maig i ha fet sumes i restes. També ha ballat amb la seua germana la dans de la mà de Marcel el Marcià i s'ho ha passat molt bé.

Dani ha fet sumes i restes i ha practicat els números. També s'ha fet la contrasenya de la y i un puzzle dels planetes de 100 peces i un gira-sol amb llentilles molt original!

 Ferran ha fet les dites del mes de Maig i està practicant la grafia dels números.

 Alejandro ha fet les dites del mes de Maig i ha fet  un quadre dels gira-sols del Van Gogh que li ha quedat xulíssim!
 Alex ha fet moltes fitxes del blog, s'ha fet les contrasenyes i s'ha inventat una altra de números. També li ha fet un regalet a la seua mare i ens conta que està llegint molt.

Khaleesi ha practicat les sumes i ha fet el quadre dels gira-sols que li ha quedat preciós!

1 comentari:

  1. BON DIA,

    MARE MEUA QUANTES COSES FEU!!!!

    QUINA GRÀCIA VORE TOMBATOSSALS PER VISTABELLA.

    ALLÍ SÍ QUE HI HA PEDRES GROSSES!!!!

    ESTARÀ FENT UNA PARET DE PEDRA SECA...

    ENHORABONA A TOTES I A TOTS!

    VISCA LES TORTUGUES I ELS ELEFANTS!!!!!

    SANTI

    ResponElimina