Cosetes d'infantil

Tortugues i elefants, ens veiem cada dia per ací amb noves coses per a aprendre, investigar, inventar, dibuixar, imaginar... Ho anem a passar genial!

Dimarts 12 de Maig

Bon dia a tots i a totes! Ací teniu les propostres del dia! Esperem que vos agraden!!

1. PLÀSTICA. Que vos pareix si avui fem uns quadres diferents a partir d'objectes que tenim per casa? Serveix qualsevol cosa, des de una galleta o un globus fins uns botons. Mireu algunes idees i a crear els vostres quadres que tenim moltes ganes de vore'ls!!


Ah! i també podeu repassar l'abecedari d'una forma molt divertida! Busqueu objectes per casa i a vore si podeu fer totes les lletres de l'abecedari.

2.SEQÜÈNCIES TEMPORALS. Ara vos deixem unes imatges per a que les pinteu, les retalleu i les ordeneu. Trieu la que més vos agrade i després podeu inventar i escriure una història a partir de les imatges. Ens encantarà llegir-les o escoltar-les!

Martin ha fet un dibuix molt xuli de la dita de la primavera, ha fet una milotxa molt xula, ha practicat molt  la z I... mireu quina contrasenya més divertida s'ha fet!!

Cristian s'ha fet la constrasenya de la z multicolor, ha fet sèries de formes i colors i ha escrit a la seua llibreta moltes paraules amb la z. També ha eixit a passejar i a jugar un poc al tenis.
 

Alejandro ha practicat la z, ha fet sèries i s'ha fet una contrasenya superxula!

Elena ha practicat les sèries i s'ha triat dos oficis molt artístics! Diu que quan siga gran vol ser pintora!!
                                    
Iker ha escrit moltes paraules amb la z, ha fet sumes I s'ha fet una contrasenya molt xula!

Redouan ha fet series, ha practicat la z I s'ha fet la contrasenya!

Gerard ha practicat la z i ha fet sèries amb les seues construccions.

Elisa ha practicat molt els números,  ha fet moltes sumes, ha pintat moltes flores I ha practicat molt la z.

Marcos ha repassat l'abecedari, ha dibuixat la tulipa,  ha pintat els bombers, ha llegit amb la tablet, I ha fet la dita del mes de maig. També ha fet series, ha practicat la z I ha eixit a patinar!Ferran  ha practicat les series, ha practicat la z, I sha fet la contrasenya per a la seua porta

Joan ha practicat la z, ha escrit  moltes paraules amb la z, ha fet series I s'ha fet la contrasenya per a la porta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada