Cosetes d'infantil

Tortugues i elefants, ens veiem cada dia per ací amb noves coses per a aprendre, investigar, inventar, dibuixar, imaginar... Ho anem a passar genial!

Dilluns 25 de Maig

Bon dia elefants i tortugues! Com ha anat el cap de setmana? Segur que genial! Esteu preparats per a començar amb les propostes de la setmana? Anem!

1. LA LLETRA R. Com ja hem practicat totes les lletres de l'abecedari en majúscula i minúscula anem a treballar avui una lletra que a alguns ens costa un poquet de dir, la lletra...
Mireu el video i practiqueu!

I ací teniu una llista de paraules amb r per a practicar la lectura i un joc de taula.


2.SOM FOTÒGRAFS. I que vos pareix si durant aquesta setmana ens convertim tots en fotògrafs  i fem moltes fotos de la nostra casa, des de la finestra, quan eixim al carrer...?  Recordeu dos coses importants, a les fotos no poden eixir cares de xiquets i per a agafar la càmera o el mòbil i fer fotos demaneu sempre permís. Ah! i les fotos les teniu que fer vosaltres, no els papas ni les mamas!
Trieu les dos o tres fotos que més vos agraden i ens les envieu durant aquesta setmana, així prepararem una exposició fotogràfica de les tortugues i els elefants ací al blog. Quines ganes de vore eixes fotos tan originals que fareu!!!

I com sempre ens heu enviat moooltes fotos!

Martín ha fet una guitarra i li ha quedat xulíssima!

Paula ha repassat i pintat el peixet i ha fet les sopes de lletres. També ha anat a la muntanya!!

Alexandra està practicant molt les notes musicals i també toca molt el piano!


Raul ha fet les sopes de lletres, els números monstruosos, ha pintat el polp de les endevinalles i s'ha aprés la de la seta i la de la papallona, ha practicat els números i també les sumes!

Marcos ha practicat els números, els noms de les persones de la seua família, ha dibuixat i ha fet simetries!! També ens conta que ha estat als seu terreny a dinar amb la família i s'ho ha passat molt bé amb els seus cosins jugant amb la manguera!!

Cristian s'ha construit una guitarra molt xula i ha practicat la lectura.

Redouan ha fet sumes i ha escrit moltes paraules!!

Alex ha fet les sopes de lletres, ha repassat dos dibuixos de puntets, ha fet els números disfressats i ha practicat la minúscula en pauta, molt bé!

Iker ha treballat l'abecedari en minúscula, ha fet sumes, ha pintat uns superherois que li han quedat xulíssims i ens conta que ha anat d'excursió al Pont Romà que està propet de Vistabella i feia tan bon dia que  s'ha banyat !!

Elena ha fet l'univers amb pasta de sal i.. mireu quins instruments musicals més xulos s'ha fet!

Alejandro ha fet sumes, ha practicat els dies de la setmana i ha pintat un dibuix xulíssim!

1 comentari: