Cosetes d'infantil

Tortugues i elefants, ens veiem cada dia per ací amb noves coses per a aprendre, investigar, inventar, dibuixar, imaginar... Ho anem a passar genial!

Dilluns 4 de Maig

Bon dia tortugues i elefants! Preparats per a les propostes del dia? Anem!

1. PAIS DE LES LLETRES. Com totes les setmanes, comencem amb una nova lletra. Aquesta setmana anem a estudiar la y, maree que ja tenim casi tot l'abecedari! Primer anem a recordar com s'escriu la majúscula i a practicar com se fa en minúscula.

 I ara dos videos on ens explicat com s'escriu i com parla en castellà.
Però i en valencià? En valencià li agrada molt anar acompanyada a la n i fan la NY. Busqueu paraules en valencià que tinguen la n i la y juntes.

I per si voleu fer alguna fitxa per a practicar el traç...

2.MACEDÒNIA DE FRUITES DIVERTIDA. Mireu quina recepta més divertida amb fruites ens ha enviat la mestra Raquel. Busqueu les fruites que teniu a casa i a vore quines receptes inventeu!

 I ací teniu algunes idees més! Quines ganes de vore els plats divertits que vos inventeu!!

Ni en cap de setmana pareu! Que bé eixos cabets que no paren mai de tindre idees xulíssimes! I que bé que ens envieu les fotos per a que tots les puguem vore!

Alex ha fet moltes fitxes del blog, ha pintat un mandala i ha eixit a passejar amb el patinet.

Adriana ha fet moltes fitxes del blog, ha escrit tota la lletra de l'embarbussament de la x, ha pintat un mandala i s'ha montat un racó de la calma a casa per a quan necessita estar tranquil.la.

Hugo també s'ha montat un racó de la calma xulíssim a la seua casa. Mireu com s'està relaxant!

Cristian ha pintat molts mandales, ha fet moltes fitxes del seua quadernet, ha dibuixat un dinosaure i ha eixit a passejar.

Iker ha treballat l'embarbussament de la x, ha pintat un dibuix d'una sevillana molt xulo i ha practicat la i. També ens conta que a Vistabella ha arribat el bon temps i que està gaudint molt de passejar per la natura!

1 comentari:

  1. Bon dia tortugues i elefants!
    Veig que no pareu, esteu aprenent a fer ioga i teniu inclús racons de la calma. A més esteu escribint moltíssim i fent uns dibuixos molt bonics.
    Paula, moltíssimes felicitats! que el divendres va ser el teu aniversari i ja tens 6 anys! I a alguns de vosaltres ja se vos han caigut algunes dents en aquests dies.
    Quines ganes de vore-vos!
    Una abraçada molt forta!
    Helena

    ResponElimina