Cosetes d'infantil

Tortugues i elefants, ens veiem cada dia per ací amb noves coses per a aprendre, investigar, inventar, dibuixar, imaginar... Ho anem a passar genial!

Dilluns 15 de Juny

Bon dia elefants i tortugues!

Heu vist quantes propostes vos fem al video que vos hem enviat al mòbil aquest matí? Quina de totes vos agrada més?

Aquesta setmana farem una proposta del video cada dia però com no ens donarà temps de fer-les totes que vos pareix si les apunteu totes en un full o llibreta per a anar-les fent durant aquest estiu i que no se vos obliden? Quantes propostes vos hem fet en total?

Avui dilluns començarem per la de MAQUILLATGE I MÀSCARES, vos pareix? Busqueu les pintures que tingueu per casa i pinteu-vos la cara ben divertida o fiqueu-vos una màscara i quan acabeu podeu enviar-nos una foto o un video.  Vinga animeu-vos que serà molt divertit!

Ací vos deixem un video amb idees de maquillatge...

I per si no teniu pintures a casa ací teniu algunes màscares com les que teniem als racons de plàstica de la classe. A vore quina trieu!

I com cada dia ara les fotos noves que ens heu enviat!

Adriana ha practicat sumes i restes, ha treballat les emocions amb el monstre de colors, ha inventat un conte molt xulo amb les imatges de la platja i ha escrit dos noms amb el codi secret de colors.

Darío ha practicat el número anterior i anterior, ha pintat un oval i ha escrit el nom d'algunes emocions.

Ferran ha escrit el nom de les tortugues seguint el codi!

Alejandro ha escrit el nom de Laura, el de les tortugues i el del cole seguint el codi!!

Elena ha escrit la seua pròpia història amb les vinyetes que vos vam proposar i ha escrit seguint el codi. També ha anat d'excursió amb Wagner al desert (que ja tenia moltes ganes de còrrer) i ha aprofitat l'excursió per a anar apuntant totes les coses que li anaven cridant l'atenció!!

Cristian s'ha inventat un conte molt bonic amb les vinyetes de la proposta de dijous i ha escrit paraules amb el codi de colors.

Redouan ha fet un conte xulíssim amb les vinyetes que vos vam proposar i ha escrit seguint el codi el seu nom, el del cole i el de les nostres classes!

Giulia ha escrit el seu nom seguint el codi, ha completat els dibuixos mentre ordenava les lletres de l'abecedari i ha pintat el monstre de colors!

Iker ha fet el seu nom i el de la seua mamà seguint el codi, ha pintat un dinosaure xulíssim i ha pintat al monstre de colors!

2 comentaris:

  1. BON DIA,

    UAU!

    QUANTES COSETES XULES QUE FEU I QUANTES PROPOSTES PER FER!!!

    SABEU QUÈ?

    DISSABTE VAIG VORE A UN ELEFANT...

    SABEU A QUI?

    ...

    A ANTONIO I A LA SEUA MARE!

    QUINA ALEGRIA VEURE'NS!!!

    SANTI

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Santi, a Antonio també li va fer molta il·lusió veure't, no parlava d'una altra cosa. Moltes gràcies. Antonio i la seva mare.

      Elimina