Cosetes d'infantil

Tortugues i elefants, ens veiem cada dia per ací amb noves coses per a aprendre, investigar, inventar, dibuixar, imaginar... Ho anem a passar genial!

Dijous 4 de Juny

Bon dia a tots i a totes!

BUSQUEM LES DIFERÈNCIES! Observeu aquestes imatges, trieu la que més vos agrade, busqueu les diferències i pinteu els dibuixos. Ulls ben oberts a vore si les trobeu totes!

I també podem buscar diferències en aquestos vídeos, estigueu ben atents!!

Ens encanten els treballets que feu a casa! Sou tots uns artistes! Mooolt bé!!!

David ha fet uns dibuixos d'uns gats i un peix xulíssims! També ens conta que s'ha banyat a la platja!

Dani ha fet una fitxa de mates, una dita de juny, una manualitat amb palletes i una coca amb pernil dolç i formatge. Molt bé Dani!!

Nicolás ha fet un dibuix molt xuli d'un gat desplegable, ha fet una manualitat de la mà d'un esquelet,  ha fet la dita del mes de juny, ha fet sumes, ha practicat els números i l'anterior i el posterior i ha escrit paraules amb totes les lletres de l'abecedari!!  També ens ha enviat una foto per a que puguem vore la col.lecció de Pokemons que ja ha fet!! Quina passada, Nicolás!! Són tots xulíssims!!

 Cristian ha escrit la història del gat enfadat, ha recordat algunes dites, ha fet fitxes del seu quadernet i ha fet un dibuix molt bonic. Ho estàs fent genial Cristian!

 Martín ha fet uns dibuixos molt xulos i.. ha fet de pintor!!

Gerard ha escrit tots els animals que ixen en la cançó del gat enfadat i ens conta també el que ell fa quan està enfadat. Molt bona idea Gerard!!

Joan ha ballat molt amb la cançò del gat enfadat i ha dibuixat tots els animals que eixen a la cançò!
           

 Redouan ha fet l'experiment dels ous i ha jugat amb la hamma

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada