Cosetes d'infantil

Tortugues i elefants, ens veiem cada dia per ací amb noves coses per a aprendre, investigar, inventar, dibuixar, imaginar... Ho anem a passar genial!

Dimarts 9 de Juny

Bon dia! Un dimarts més vos portem moltes propostes de manualitats!

MANUALITATS D'ESTIU. Com ja comença a fer més calor i tenim l'estiu més a prop hem buscat moooltes idees de manualitats d'estiu. Mireu quina vos agrada més i a vore que xules vos queden! Quines ganes de vore les fotos que ens enviareu!!

I ja podem començar a anar a la piscina com diu aquesta cançó...

També podeu mirar aquestes imatges i escriure toooootes les paraules de coses de l'estiu. A vore quina llista més llarga de paraules feu!

 I un dia més també els vostres treballets a casa!

Alejandro ha practicat l'abecedari, ha fet el dibuix de la lluna reseguint les lletres, ha practicat els números i ha fet sumes!

Redouan ha practicat l'abecedari, ha fet el dibuix de la lluna reseguint les lletres i ha fet l'acròstic de la primavera i el del seu nom!!

Gerard ha practicat totes les lletres de l'abecedari en majúscula i minúscula, molt bé!

Paula ha practicat l'abecedari amb els dibuixos  d'unir les lletres i ha fet els acròstics!

Cristian també ha practicat l'abecedari en majúscula i minúscula, ha fet els dibuixos d'unir les lletres i ha fet molts acròstics!
 
Ferran ha practicat l'abecedari  en majúscula i minúscula i ha fet l'acròstic de l'escola!

Cecília ha practicat les lletres majúscules i minúscules, ha fet dibuixos d'unir les lletres i uns quadres molt xulos amb un retolador especial que té que pinten al bufar, que divertit!

Joan ha jugat als jocs del blog, ha practicat l'abecedari, ha fet un acròstic i ens conta que ha anat amb la bicicleta a la vía verda de Benicàssim-Orpesa!! Quin campió!

Martín ha practicat l'abecedari, ha unit les lletres ben ordenades per a aconseguir el dibuix d'un abet i ha pintat un dibuix del Brawl Stars!

Alba C. ha practicat l'abecedari, ha jugat a les diferències, ha eixit a passejar amb la seua mascareta i... ens conta que es va trobar un ramat d'ovelles!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada