Cosetes d'infantil

Tortugues i elefants, ens veiem cada dia per ací amb noves coses per a aprendre, investigar, inventar, dibuixar, imaginar... Ho anem a passar genial!

Divendres 5 de Juny

Bon dia elefants i tortugues! Anem a per l'última proposta de la setmana que ja és divendres!!

Però primer sabeu quin dia és avui?

Ací vos deixem dos cançons que ens ha passat la mestra Paloma per a recordar-vos la importància de cuidar el nostre planeta i reciclar.

MÉS EMBARBUSSAMENTS. Com ja sabem molts embarbussaments en valencià avui anem a aprendre alguns en castellà. Necessitareu ajuda perque estan escrits amb lletra d'imprenta però segur que sabeu llegir alguna paraula! Trieu els que més vos agraden, intenteu memoritzar-los, dir-los ràpid... També els podeu escriure practicant la minúscula, fer un dibuix... Ens encantarà que ens envieu audios al mòbil dient-los!

Com veieu tots els embarbussaments que vos hem ficat són d'animals, podeu escriure i dibuixar el nom de tots els animals o fer una manualitat d'algun d'ells, segur que teniu unes idees molt originals com sempre!
Mireu aquesta imatge i busqueu els animals dels embarbussaments anteriors. Estan tots? Quins animals falten?

I ací teniu un vídeo per a practicar també alguns més...

Mareee, no pareu de fer coses a casa! Que bé!

Redouan ha practicat lla lletra minúscula, ha fet sumes i ha buscat les diferències!!

Alexandra ha buscat les diferències, ha classificat animals i ha fet els seu nom amb les palletes i li ha quedat xulíssim!

Cecília ens conta que continua cuinant molt. També ha fet una manualitat amb palletes, una dita del mes de juny, ha escrit els animals de la cançó del gat enfadat i ha jugat a les diferències que diu que li agrada molt.

Alejandro ha buscat les diferències, ha dibuixat el gatet de la cançó  i ha practicat els números i les lletres!

Alex ens diu que està practicant molt la lectura a casa, molt bé! I aquestos dies ha fet moooltes fitxes, ha practicat la z, els números i ha fet una dita de juny.

 Elena ha llegit molt, ha dibuixat el gatet de la cançò,ha buscat les diferències i ha practicat els números!
 
Paula ha  fet les dites del mes de juny i ha buscat les diferències!

Cristian ha fet totes les fitxes de les diferències i un experiment molt xulo amb una poma.

Ferran ha estat buscant les diferències d'estos lleons!

Iker ha fet sumes, ha ballat la cançò del gat enfadat, ha pintat el gat i ha escrit i dibuixat els animals de la cançò. També ha buscat les diferències!

Joan ha buscat les diferències a les fitxes i als vídeos!. També ha anat a la platja a pescar i diu que s'ho va passar genial!

BON CAP DE SETMANA A TOTS I A TOTES!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada