Cosetes d'infantil

Tortugues i elefants, ens veiem cada dia per ací amb noves coses per a aprendre, investigar, inventar, dibuixar, imaginar... Ho anem a passar genial!

Dilluns 8 de Juny

Bon dia a tots i a totes! Anem a per una altra setmana!

REPÀS ABECEDARI. Com ja s'acaba el curs anem a fer un últim repàs de l'abecedari. Necessitem que ens envieu tooootes les lletres de l'abecedari escrites en majúscula i en minúscula, recordeu fer molt bona lletra i seguir la direcció correcta! Ho sabeu fer genial! Per si algú encara se li despista alguna ací vos deixem algunes cosetes per a repassar-lo. Comencem amb una cançó..

I ara alguns jocs...


I algunes fitxes per a unir puntets...


I ara que vos pareix si juguem a fer acròstics? Quina paraula més rara! Sabeu què són? Ací teniu un video que vos ho explica... Mireu-lo amb els papas i les mamas i vos ajudaran a entendre-ho.

Ara que ja sabeu que és, trieu una paraula, pot ser el vostre nom o qualsevol altra, escriviu-la en vertical (una lletra baix de l'altra) i penseu paraules que comencen per cada lletra de la paraula.
Ací teniu algunes fitxes que vos poden ajudar...

Aquest cap de setmana heu fet moltes coses, que bé!

Khaleesi ha jugat a les diferències, ha practicat la minúscula,  i ha pintat un dibuix xulíssim!

Ferran ha practicat molt els embarbussaments i se'ls ha aprés molt bé! També ha pintat els animals!

Adriana ha fet una manualitat molt xula amb palletes, ha dibuixat als animals de la cançó del gat enfadat i a la seua llibreta de pauta ha practicat molt la minúscula amb els embarbussaments.

Iker ha practicat l'abecedari i ha dibuixat els animals i ha escrit el seu nom. També ens conta que este cap de setmana ha agafat culleretes a la font! ja ens contaràs si es converteixen en granotes! També diu que han anat molts xiquets al poble i ja han pogut jugar a bous!

 Alexandra ha practicat molt els embarbussaments i mireu que xulis els ha decorat!

Cristian ens ha enviat un video dient els embarbussaments en castellà, ha pintat els que eixien i ha escrit el nom dels que faltaven als embarbussaments. També ha fet un dibuix molt xulo d'una copa multicolor.

Redouan ha practicat la minúscula i els embarbussaments i... se'ls ha aprés superbé!

Dani ha fet moltes fitxes de mates, ha praticat la v, ha jugat a les diferències i ha fet una regla d'hipopotam i una màscara d'elefant.

Raul ha fet les dites del mes de juny, ha practicat la m, ha fet la fitxa dels animals, les fitxes de les diferències que li han agradat molt, s'ha aprés de meravella els embarbussaments, ha fet l'experiment, el dibuix del gat i també ha fet el seu nom amb les palletes i li ha quedat xulíssim!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada