Cosetes d'infantil

Tortugues i elefants, ens veiem cada dia per ací amb noves coses per a aprendre, investigar, inventar, dibuixar, imaginar... Ho anem a passar genial!

Dijous 11 de Juny

Bon dia a tots i a totes!

INVENTEM UNA HISTÒRIA. Mireu aquestes imatges, les podeu pintar, retallar i apegar en una llibreta (cada imatge en una fulla) o en un full ordenant-les con vullgueu. Després escriure una frase  o paraules baix de cada imatge i inventar-vos una història ben divertida. Per últim, penseu un títol i feu una portada molt colorida amb lletres grossetes. A vore quins contes més originals que feu! Ens encantarà que ens envieu fotos dels vostres contes inventats i videos i audios contant-los!

 Ací teniu les fotos que ens vau enviar ahir.

Khaleesi ha fet un dibuix d'un cor multicolor xulíssim, ha vist el conte del monstre de colors, ha practicat els números i  ha fet moltes restes i sumes!!

 Iker ens conta que li ha agradat molt unir les lletres de l'abecedari per  a completar els  dibuixos!!

Redouan ha vist el conte del monstre de colors, ha escrit el nom de les emocions i li ha agradat moltíssim jugar amb els seus germans al joc del parxís. També ha eixit a passejar amb la bicicleta!

 Alexandra ha pintat al monstre de colors amb les diferents emocions,  les ha escrit i ha completat el dibuix de l'abet unint les lletres de l'abecedari!!

Gerard ha copiat el nom de les emocions.

Joan ha llegit el conte del monstre de colors i ha fet totes les fitxes de les emocions!!

Dani ha fet unes fitxes de mates, una d'escriptura de la v i una figura en bunchems d'una sirena. També ens conta que ha anat a la marjal a fer feina amb el iaio i ha jugat amb els bitxos. Ens diu que el bitxo de la foto és una manta religiosa o pregadeu.

 Elena ens envia un quadre xulíssim que va fer reutilitzant fulls per al dia del medi ambient. També ha practicat l'abecedari i ens conta que va anar a la platja i s'ho va passar molt bé jugant amb l'arena i banyant-se les cames!!

Alejandro ens conta que li ha agradat moltíssim el conte del monstre de colors, ha escrit totes les emocions i ha pintat el monstre!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada