Cosetes d'infantil

Tortugues i elefants, ens veiem cada dia per ací amb noves coses per a aprendre, investigar, inventar, dibuixar, imaginar... Ho anem a passar genial!

Divendres 12 de Juny

Bon dia elefants i tortugues!! Última proposta de la setmana, que ja és divendres!

Primer de tot volem felicitar a Alba Martinez que avui és el seu aniversari! Mooooltes felicitats Alba, que passes un dia genial!!!


I ara a per la proposta del dia...

ESCRIURE AMB UN CODI DE COLORS. Qué vos pareix si avui escrivim seguint un codi? Heu de fer el vostre nom, el de la classe o el del nostre cole! La norma és que heu de fer cada lletra seguint l'ordre de colors que teniu al costat i si tenen puntet baix serà minúscula i si no el tenen, majúscula!  Nosaltres ja ho hem fet!! Ens encantarà vore els vostres.
                           

I com la setmana que ve tindreu unes propostes diferents Santi vos envia de despedida aquest conte tan bonic i tan ben contat, gràcies Santi!

I ara les vostres fotos! No pareu!!!

Cecília ha escrit moltes paraules de l'estiu, ha fet dos fitxes del monstre de colors i ha fet dos ventalls molt bonics.

 Dani ha practicat les sumes, ha pintat un dibuix d'una tortuga i una fitxa de la h.

Alejandro ha completat paraules, ha fet una sopa de lletres, ha escrit molt i ha pintat un dibuix molt xulo del "bebe jefazo".

Darío ha practicat el número anterior i posterior, ha fet una fitxa de buscar les diferències i ha fet un acròstic.

Cristian ha fet moltes fitxes del monstre de colors, ha transformat el  nom d'algunes emocions en valencià i ha pintat els dibuixos de les diferents emocions molt bé!

Joan ha inventat amb les imatges de l'estiu un conte xulíssim!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada