Cosetes d'infantil

Tortugues i elefants, ens veiem cada dia per ací amb noves coses per a aprendre, investigar, inventar, dibuixar, imaginar... Ho anem a passar genial!

Dimarts 7 d'Abril

Bon dia tortugues i elefants!!

Avui és un dia molt important!!! És l'aniversari de Patricia!!! MOOOOOOLTES FELICITATS!!!!! Que passes un dia genial!! Que tingues un molt bon dia Patricia!!!
 

I ara anem a la feina!

1.PLÀSTICA. Avui vos volem presentar a un artista brasiler que ens agrada molt. Es diu Romero Britto. Utilitza elements de l'art pop i del grafitti amb colors molt brillants, linies grosses negres, estreles, lunars... Estos són alguns dels seus quadres... que vos pareix si intenteu fer un vosaltres seguint el seu estil?
Nosaltres ja hem fet els nostres quadres, vos agraden?? Quines ganes de vore els vostres!!


2.LES ESTACIONS DE L'ANY. Recordeu quines són les estacions de l'any? Ací teniu una cançó per a recordar-les i algunes idees de manualitats que podeu fer.  També podeu escriure els noms de les estacions en un full i decorar-lo.
Cliqueu al següent l'enllaç per a escoltar la cançó:



I com sempre ens heu enviat unes fotos xulíssimes de totes les coses que feu amb les vostres famílies. Sou tots uns artistes i ens encanta tot el que feu!!!

Antonio ha fet galetes, plastilina casolana i les seues llavors ja han germinat!!

 

Dani ha fet dibuixos per als seus iaios, ha escrit paraules amb la v, ha fet sumes i ha construit un polp i una abella amb els 'Bunchems'.

Alexandra s´ha fet una contrasenya xulíssima de la v i ha escrit moltes paraules que tenen la v.
 Hugo ha investigat coses sobre les serps, ha descobert moltes curiositats sobre elles i ha trobat la v en el nom d'algunes serps!! Molt bona idea Hugo!!! 

Giulia ha pintat amb pintura, ha fet la contrasenya de la v, està fent molt d'esport, ha fet crepes i un cartell preciós.
 Alba Martínez ens ha enviat un video explicant-nos una recepta i un altre escrivint a la seua pissarra moltes paraules que comencen per la v.

Elisa ha practicat l'abecedari i ha fet sumes i restes.
 Cristian també ha escrit moltes paraules que comencen per la v, ha practicat la minúscula i s'ha fet la contrasenya. Ah! i ha jugat a escacs amb el seu pare.

 Redouan ha dibuix i pintat una tortuga i ha jugat a construccions i amb els cotxes.

Iker ha fet la seua constrasenya i ha escrit paraules amb la v.

Alex també ha escrit moltes paraules de la v i tampoc se li ha escapat cap lletra, molt bé!

Joan també ha fet la constrasenya de la v i ha escrit moltes paraules.

 Elena ha mirat contes, ha fet la contrasenya de la v, ha escrit paraules i ha fet un dibuix del seu papà. També ens ha ensenyat com estan creixent les llavors que va plantar i ha fet la fitxa del desdejuni.

Raul ha fet la contrasenya de la u i de la v. També ha fet el sistema solar amb la ajuda de la seua germana, ha fet galetes i el seua quadre de Picasso particular. Ha practicat els dies de la setmana i els números i s'ha fet un altres diploma de campió.

 Paula ha practicat fent sumes, s'ha fet la contrasenya de la v, ha escrit paraules per al llibre de les lletres i també ha fet una manualitat de l'erugueta xulíssima.

Alejandro ha practicat la v i s'ha fet també la contrasenya.

 Ferran s'ha fet una contrasenya molt xula per a la porta.

Mireu quin mòbil més xulo ha fet Khaleesi! També ha fet la contrasenya de la u i ha escrit moltes paraules. També ha fet uns banderins de colors molt xulos per a decorar la seua caseta.

Martin ha fet un dibuix de Pasqualeta molt xulo i ha practicat la v escrivint moltes paraules.

Un dia més vos hem de dir a totes i a tots  que ho esteu fent genial! Fins demà!!

1 comentari:

  1. BON DIA!

    QUANTÍSSIMES COSES!

    PRIMER DE TOT... MOLTES FELICITATS PER A PATRICIA!!

    UAU! M'AGRADA MOLT ELS DIBUIXOS D'AQUEST ARTISTA BRASILER (ROMERO BRITTO). NO EL CONEIXIA. I ELS DIBUIXOS QUE HAN FET LES MESTRES TAMBÉ GUAPÍSSIMS!!!!

    I TOT EL QUE FEU VOSALTRES, TORTUGUES I ELEFANTS!!!!

    BON DIA TU, BON DIA JO!!!

    SANTI

    ResponElimina