Cosetes d'infantil

Tortugues i elefants, ens veiem cada dia per ací amb noves coses per a aprendre, investigar, inventar, dibuixar, imaginar... Ho anem a passar genial!

Dijous 2 d'Abril

Bon dia elefants i tortugues! Primer de tot, recordeu quin dia és avui!
 Alguns vau fer aquestos dibuixos tan bonics... Gràcies per col.laborar!!!!

I ara ja, les propostes del dia!

1. DITA DEL MES. Ha acabat el mes de Març i no hem fet la seua dita! Ací vos fiquem el seu dibuix a vore si l'endevineu. També teniu la dels mesos anteriors que ja hem treballat a la classe . Podeu dir-les, escriure-les, fer un dibuix... Avui només vos fiquem els dibuixos a vore si treballeu un poquet la memòria i les recordeu!




2. JOCS DE TAULA. Avui és dijous i com sempre ve Santi amb una proposta divertida. Ens diu que juguem al parxís de sempre però de forma diferent, mireu el video a vore que vos sembla. Busqueu algun joc que tingueu a casa i inventeu-vos les regles, canvieu-les... Ja ens contareu!



Quantes coses ens vau enviar ahir!! Mireu, mireu...
Mireu quin dibuix més xulo ha fet Alejandro!!
 Alba també ha fet la seua contrasenya de la u i va escriure moltes paraules que  comencen per la u. Ens conta que ajuda molt a casa i s'està fent una gran cuinera!
 Ferran avui ha fet un dibuix molt xulo de la bruixa maduixa I ha estat aprenent moltes coses dels planetes!
Gerard ha treballat molt i ens ha fet un dibuix molt bonic!
Marcos ens envía paraules que comencen per la u per al llibre de les lletres i s'ha fet una contrasenya xulíssima per a la porta. També ha fet sumes I ha jugat al Scalextric, ha montat un puzzle de l'espai molt bonic, ha practicat les vocals en minúscula  I ha escrit a l'ordinador!


 Hugo ha fet el mòbil dels planetes i l'ha penjat a la seua habitació.
 Joan també ha fet amb el seu papà el mòbil del sistema solar i ens ha dit que li ha agradat molt tornar a mirar el conte de la bruixa maduixa.


 Iker ha dibuixat la bruixa maduixa I li ha quedat molt divertida i ha vist els videos dels planetes. També ens ha contat que  li ha agradat tant el bou que va fer Martín  que volgut fer-lo també!!
 Darío ha fet dos manualitats  multicolors.
 Elisa ens conta que està fent també  moltes manualitats!!
Mireu quin mòbil dels planetes més xulo  ha fet Paula!!
Alex també ha fet el mòbil dels planetes!!
 Elena ha fet un mòbil dels planetes i ens conta que ha fet massa de sal!
 I Cristian ha fet totes aquestes manualitats dels planetes, de Picasso, de la lletra u... I ens ha enviat un video explicant la manualitat de rentar-se les mans!
Una vegada més, però quines coses més divertides feu!!!!! Ens encanten totes les manualitats que feu amb les famílies i que ens envieu fotos per a poder-les compartir amb la resta de tortugues i elefants!!! Fins demà!!!

1 comentari:

  1. BON DIA DE NOU!!!

    MOLT BÉ MARTA I LAURA! HUI ÉS EL DIA MUNDIAL DE SENSIBILITZACIÓ DE L'AUTISME. GRÀCIES PER RECORDA-HO!

    QUANTES COSES FÉREU AHIR TAMBÉ!

    SI JUGUEU AL PARXÍS DESTARIFAT O ALTRE JOC TAMBÉ DESTARIFAT... JA ENS CONTAREU COM HA ANAT. RECORDEU QUE LES "REGLES" DEL JOC ESTAN EN LES VOSTRES MANS! MÉS BEN DIT... EL ELS VOSTRES CAPS. HA, HA, HA.

    MOLT BON DIA!!!

    SANTI

    ResponElimina