Cosetes d'infantil

Tortugues i elefants, ens veiem cada dia per ací amb noves coses per a aprendre, investigar, inventar, dibuixar, imaginar... Ho anem a passar genial!

Dimecres 22 d'Abril

Bon dia elefants i tortugues! Vau endevinar ahir de quin pintor era el quadre?? Molt bé! I ja teniu les vostres constrasenyes de la w fetes? Segur que sí!!
El pintor com molts ja sabeu és...

Les propostes que vos fem avui son aquestes:

1. DITA D'ABRIL.  El temps que està fent aquesta setmana ens ve perfecte per a fer la dita del més d'Abril. A vore si mirant el dibuix la podeu endevinar!

Quina d'aquestes penseu que serà la que correspon al dibuix anterior?
Podeu memoritzar-la, copiar-la (recordeu fer bona lletra), fer un dibuix...
I ací vos deixem algunes fitxes de dites d'Abril...

2.EL MEU CONTE PREFERIT. Com demà és Sant Jordi, dia del llibre, que vos pareix si cadascú ens envieu una foto del vostre conte preferit o un dibuix amb el títol del conte i demà els publiquem tots ací? Quines ganes de vore quins contes trieu! Nosaltres ja hem buscat els nostres també!


Vos deixem també unes titelles de dits per si les voleu pintar i inventar-vos contes amb els personatges. A vore quines històries inventeu! Ja ens conteu demà!

I ara com tots els dies tenim moooltes fotos vostres per a compartir, que bé!

Elena ha fet la seua contrasenya molt colorida i un quadre molt xuli inspirat en Kandinsky.

Gerard també s'ha fet la contrasenya, un arbre amb l'estíl de Kandinsky i una ruleta per a saber quin dia de la setmana és.

Alexandra ha practicat molt la w i ha fet un quadre molt bonic de Kandinsky.

Hugo continua investigant coses sobre animals, investiga amb els prismàtics des de la finestra de la seua casa, ha fet un quadre con Kandinsky també i ha practicat la w.

 Khalessi ha fet la seua contrasenya molt colorida i dos composicions de Kandinsky molt xules.

Marcos ha treballat molt, ha llegit síl.labes en la tablet, ha escrit molt, ha practicat els números i ha jugat amb el seu germà al voley-globus.

Adriana ha dibuixat una papallona molt bonica, ha fet un quadre de floretes de primavera i un altre com Kandinsky, s'ha fet les contrasenyes i ha escrit a la llibreta de pauta moltes paraules i la cançó de la primavera.

Iker ha escrit moltes paraules amb la w, ha descobert el nom del pintor misteriós i... mireu qui li ha ajudat a fer la contrasenya!

Elisa ha practicat la w, ha fet la seua contrasenya i l'ha decorat de primavera. També ha fet una manualitat d'un ram de flors xulíssima!

Cristian ha escrit moltes coses a la llibreta amb molt bona lletra, ha fet puzles, una manualitat de Elmer molt bonica i ha buscat paraules amb la w per al llibre de les lletres.

Ferran també ha practicat la w i ha fet la contrasenya. També ha fet un quadre de la primavera i ha llegit la poesia i la cançó.

Paula ha fet la contasenya i ha practicat a fer sumes. També ha fet un quadre com Kandinsky molt xulo.

Dani ha pintat amb pintura de dits, ha dibuixat, ha creat el seu nom i un vaixell amb retoladors i ha practicat lletres,  números i sumes.

Joan també ha escrit moltes paraules amb la w i ha fet un quadre de Kandinsky preciós.

Cecília ha cuinat unes mones que diu que li han exit boníssimes, ha fet els conillets de papiroflexia, una corona d'ous de Pasqua per a la porta i moltes més manualitats.

Ema ha practicat la w, ha copiat dibuixos del blog i ha fet un quadre de Kandinsky xulíssim.

Redouan ha fet un quadre de primavera molt xulo, ha practicat la w i ha fet un postre de xocolata. També ha construit amb gots de plàstic una piràmide i la w.

Martín ha fet un quadre de Kandinsky i ha practicat la w escrivint moltes paraules amb ella.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada