Cosetes d'infantil

Tortugues i elefants, ens veiem cada dia per ací amb noves coses per a aprendre, investigar, inventar, dibuixar, imaginar... Ho anem a passar genial!

Dimarts 21 d'Abril

Hola elefants i tortugues!!! Ja estem de nou ací després d'aquestos dies de descans! Teniu ganes de aprendre noves coses? Marta i Laura vos hem preparat moltes idees noves, comencen!!

1.PLÀSTICA.  Avui anem a compartir aquestes manualitats inspirades en el quadre d'un pintor. A vore quins quadres més bonics  feu i si endevineu el nom d'aquest pintor! I quina forma geomètrica és la que més li agrada?


2. PAIS DE LES LLETRES. Aquesta setmana anem a practicar la w. Ja estem acabant l'abecedari! Ja podeu fer-vos la contrasenya per a la porta i... trobareu paraules que comencen per la w? Ja ens dieu!!
Ací teniu la majúscula i la minúscula per si les voleu repassar amb el dit, pintar, retallar per a fer la contrasenya... i també teniu unes síl.labes amb la w per a que practiqueu la lectura.
 I a vore si ací endevineu les paraules amb w dels dibuixos!

I ara ja, tooootes les vostres fotos!

Cristian ha fet el conillet de papiroflexia, ja s'ha fet la contrasenya de la w i moltes floretes de primavera que li han quedan xulíssimes!

Antonio ha fet mones, rosquilletes, ha practicat els números i ens ensenya com estan creixent les seues llavors.

 Iker ha pintat unes papallones i ha escrit la cancó de la primavera.

Alexandra ha pintat molts ous de xocolata i ha fet una corona amb ells xulíssima! Ha practicat a escriure moltes paraules amb lletra enganxada i ha copiat el poema de la primavera. També ha fet un dibuix abstracte molt bonic i un cartell de música multicolor.

 Redouan ha cuinat una recepta deliciosa.

Raul ha estat molt enfeinat aquestos dies! Ha practicat els dies de la setmana amb l'erugueta goluda, ha pintat el seu diploma de campió i ha fet mones. Ell i la seua germana li han fet la decoració de la festa d'aniversari del seu pare. També han vist un espectacle del circ del sol i han fet malabarismes al sofà! Sou uns artistes!!

Alba ha montat uns puzles de moltes peces i ha fet també mones amb la seua mamà. També ha fet un mural de les estacions molt bonic, ha practicat els números, l'abecedari i una manualitat d'un pollet.

Com sempre molt xulo tot el que feu! Papas i mamas recordeu que en les fotos que envieu per a publicar al blog no isquen les cares dels elefants i les tortugues. I recordeu també que per a qualsevol cosa que necessiteu podeu contactar amb nosaltres al mail de les classes. Ho esteu fent genial totes les famílies!! Gràcies per la vostra implicació i fins demà!

3 comentaris:

  1. BON DIA, ELEFANTS I TORTUGUES!

    QUANTES COSES FETES I PER A FER!

    SOU INCREÏBLES!

    ENDAVANT!!!!

    SANTI

    ResponElimina
  2. Bon dia, tortugues i elefants!
    Heu fet coses molt divertides i precioses aquestos dies de Pasqua.
    Alexandra, el teu dibuix de la poesia de la primavera és molt bonic i has copiat tota la poesia tu sola!
    Una abraçada molt forta a tots i totes!
    Helena

    ResponElimina
  3. HOLA ELEFANTS I TORTUGUES!!!
    QUANTES COSES DIVERTIDES HEU FET AQUESTOS DIES!
    SOU UNS CAMPIONS!MOLTS BESETS.
    RAQUEL

    ResponElimina