Cosetes d'infantil

Tortugues i elefants, ens veiem cada dia per ací amb noves coses per a aprendre, investigar, inventar, dibuixar, imaginar... Ho anem a passar genial!

Dijous 30 d'Abril

Bon dia tortugues i elefants! Demà és festa així que ací teniu les últimes propostes d'aquesta setmana. Que passeu un bon cap de setmana i ens veiem dilluns amb noves propostes!

1. EMBARBUSSAMENT X.  Avui l'embarbussament de la lletra de la setmana vos el presentem en una cançó. Escolteu-la, balleu-la, torneu-la a escoltar i intenteu escriure la lletra en un paper. També podeu fer un dibuix, rodejar la x...

2.MANDALES. I per a pintar ací teniu uns quants models de mandales per a que trieu. Quines ganes de vore com de colorides vos queden!

I ara tootes les fotos dels treballets que vau fer ahir.

Marcos ha cuinat unes tortetes boníssimes, ha fet la contrasenya de la x, ha escrit paraules amb la x i ha practicat a escriure. També ha fet un quadre xulíssim de les formes geomètriques i ha dibuixat el grill del conte.


 Khaleesi ha cuinat unes galetes boníssimes, ha practicat els números i ha fet un quadre molt xulo amb les formes geomètriques.

Elena ha practicat els números de moltes maneres i també les sumes. També vos vol ensenyar el seu raconet  especial de lectura, és xulíssim!!

Cristian ha practicat els números i les sumes amb unes targetes que s'ha fet i també ha fet ioga.

Iker ha practicat els números i ha pintat les formes geomètriques. Va eixir a passejar i mireu que se va trobar per la muntanya! Un esquirol!!

 Redouan ha practicat moltíssim els números i les sumes. Ben fet Redouan!

Ferran ha practicat els números, ha fet moltes fitxes i ha treballat la cançó.

Joan ha treballat la lectura de síl.labes i ha composat moltes paraules, ha jugat a completar paraules i ha practicat els números. També ha repassat les formes geomètriques i ha fet un quadre molt xulo.

 Alejandro ha practicat molt els números, ha pintat un dibuix de sónico i s'ha relaxat fent ioga.

Dani ha fet un puzle de 104 peces, ha practicat els números i ha fet dos fitxes i ens conta que també ha eixit amb el seu pare a jugar a la pilota.

Alba C. ha fet la contrasenya de la x i ha dibuixat un paisatge molt bonic.

 Ens veiem dilluns!!
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada