Cosetes d'infantil

Tortugues i elefants, ens veiem cada dia per ací amb noves coses per a aprendre, investigar, inventar, dibuixar, imaginar... Ho anem a passar genial!

Dilluns 27 d'Abril

Bon diaa! Comencem una nova setmana amb moltes ganes!!!

1.PAIS DE LES LLETRES. Quina lletra ens toca aquesta setmana? Mareeee, la x ja!! Ja sabeu, a fer-vos la contrasenya, a buscar paraules...
  Mireu aquestos vídeos per a recordar con parla i com sona la x.
 
I ací teniu algunes fitxes per a practicar un poquet la lectura i l'escriptura de la minúscula.

2.LA GRANOTA I EL GRILL. Recordeu aquesta cançó de Dani Miquel que cantavem quan va apareixer el banc del respecte al pati de l'escola? I recordeu el que deiem...

Parlem, escoltem, tots guanyem!

No oblideu practicar això també a casa quan tingueu algun problema amb els papas, les mamas, els germans o germanes... Parleu amb les vostres famílies de com se solucionen els problemes, de que hem de fer quan estem enfadats...
Per si vos voleu fer les titelles ací teniu algunes idees per a poder-les dibuixar, pintar, retallar... i contar el conte o inventar un altre.


I ara les fotos que ens heu enviat aquest cap de setmana!

Gerard ha fet un dibuix molt bonic i ha practicat a escriure en minúscula i ha fet una màscara molt xula amb un plat.

Adriana ha treballat molt aquestos dies. Ha dibuixar una sirenita, una tortuga i un elefant. Ha investigat coses sobre el lleopard i s'ha fet uns punts de llibre. Ens conta també que ahir va eixir a passejar un ratet.

Alexandra ha investigat sobre els gossos, ha escrit moltes paraules de la primavera i ha fet moltes sumes.

Alejandro ha dibuixat una tortuga xulíssima, i també ha pintat els personatges de la llegenda de Sant Jordi.

Raúl ha pintat els personatges de la llegenda de Sant Jordi i ha contat diverses versions del conte, ha fet algunes fitxes del blog i també ha investigat molt sobre els cavalls i ha fet un mural dels més importants per a ell.

 Elena ha escrit moltes paraules de la primavera i també ha fet un treball d'investigació xulíssim sobre la seua mascota Wagner.

Ferran ha escrit moltes paraules de la primavera i ha fet moltes fitxes del blog.

Giulia ha investigat sobre els taurons i ha fet una manualitat molt xula sobre ells amb tota la informació que ha estudiat, ha fet un pastís, s'ha vestit per a la fira d'Abril, ha practicat les lletres i els números i ha dibuixat molts animals.

Joan ha escrit les paraules de la primavera, ha investigat una miqueta sobre els lleons i ha dibuixat un, ha fet sumes i restes. També ha fet unes titelles de dit per a jugar amb la seua germana. El diumenge van eixir els dos al carrer amb el seu patinet repectant les normes, campions!

 Iker ha dibuixat a Pasqualeta i a Tortu. També ha pintat un gatet que ara és el seua animal favorit ja que a la seua iaia li ha criat una gata. El diumenge va eixir a passejar i se va trobar a dos burretes molt simpàtiques, Paloma i Sevillana!

 Redouan ha fet una manualitat molt xula d'un polp i una altra d'una papallona, ha fet sumes i restes, ha practicat la x, ha investigat sobre els monos i ha fet un treballet molt xulo sobre ells. També ha dibuixat una tortuga i moltes serps.

Cristian ha fet moltes fitxes del blog, ha investigat coses d'animals,  ha fet manualitats i ha escrit moltes coses a la seua llibreta de pauta.

 Patricia ha fet una macedònia de fruites molt bona i ha fet un mosaic molt xulo amb revistes que tenia a casa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada