Cosetes d'infantil

Tortugues i elefants, ens veiem cada dia per ací amb noves coses per a aprendre, investigar, inventar, dibuixar, imaginar... Ho anem a passar genial!

Dimarts 28 d'Abril

Bon diaaa! Les propostes que vos fem avui són aquestes:

1. PLÀSTICA . Anem a fer un repàs de les formes geomètriques que hem treballat ja a la classe, dibuixeu-les totes i digueu els noms, les recordeu totes? Després anem a fer un quadre ben bonic amb les diferents formes. Segur que vos quedaran xulíssims!! Ací teniu algunes idees...


2.SÍL.LABES. Recordeu quan a la classe juguem a llegir les targetes de les síl.labes que tenim al racó de la biblioteca? Doncs, ací vos deixem algunes idees per a practicar la lectura i l'escriptura de síl.labes directes (consonant + vocal) des de casa. Podeu fer-vos targetes, jugar al bingo, fer una ruleta, formar paraules...


I ara un video per a practicar un poquet la lectura...

I ací vos deixem un joc per a que practiqueu un poquet més amb les vocals. Cliqueu al següent enllaç.

a jugar!

Per últim, com sempre, totes les fotos que ens envieu del que feu a casa.

Alex s'ha fet la contrasenya de la x, ha escrit moltes paraules, ha estudiat les notes musicals i s'ha fet un laberint xulíssim amb palletes i una caixa de cd i juga amb ell cada nit abans d'anar al llit. Quina bona idea!


Alejandro ha practicat la x, ha fet la contrasenya, ha pintat la granota i el grill i ha fet un pastís de xocolata molt bo!

Alexandra ha escrit moltes paraules amb la x, ha fet la contrasenya multicolor xulíssima per a la porta,  ha dibuixat la granota i el grill i moltes coses més.


 Paula ens ha ensenyat un llibre que li agrada molt, ha practicat la x, s'ha fet la contrasenya per a la porta, ha pintat la granota i el grill i també ha fet moltes fitxes del blog. També ens conta que va eixir a passejar amb els patins.
 

Iker ha fet la contrasenya per a la seua porta i ha escrit moltes paraules amb la x,. També ha dibuixat a la granota de la cançó de Dani Miquel.

 Gerard ha practicat la x i ha fet dos fitxes molt ben fetes.

 Joan s'ha fet la contrasenya i ha practicat molt bé la x, ha dibuixat un saxofon i un xilofon. També ha dibuixat la granota i el grill.

Khaleesi ha fet la seua contrasenya, ha practicat molt la x, ha escrit moltes paraules amb la x i ha fet un pastís boníssim.


Giulia ha fet la contrasenya, ha practicat molt la x i ha escit moltes paraules.


 Elena s'ha inventat moltes històries a partir d'una construcció que ha fet amb Legos. També ha dibuixat la granota, s'ha fet la contrasenya i ha practicat molt la x i ha fet sumes i restes.

Ferran s'ha fet la contrasenya i ha practicat molt la x i les síl.labes. També ens conta que ha eixit a passejar amb la seua bici.


Patricia ha fet pizza i galetes d'avena i xocolata. Ha repassat els números, ha fet una manualita d'una sirena i una ballarina i ha repassat els colors en anglés amb un joc de memòria. També ha vist un espectacle de magia i un teatre d'ombres del teatre reial de Madrid.



Cristian s'ha fet la contrasenya de la x multicolor i ha escrit moltes paraules a la seua llibreta amb molt bona lletra.

Redouan ha escrit moltes paraules.
 Martín ha dibuixat la granota i s'ha fet una contrasenya molt divertida.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada