Cosetes d'infantil

Tortugues i elefants, ens veiem cada dia per ací amb noves coses per a aprendre, investigar, inventar, dibuixar, imaginar... Ho anem a passar genial!

Dilluns 6 d'Abril

Bon dia a tots i a totes! Comencen una nova setmana amb moltes cosetes per fer!

1.PAIS DE LES LLETRES. Aquesta setmana anem a practicar la v minúscula així que ja podeu fer-vos la vostra contrasenya i començar a buscar paraules que comencen per eixa letra i dibuixar-les o escriure-les. Ací teniu algunes idees que vos poden ajudar!

2. MASSATGES. Anem a relaxar-nos tots junts escoltant a Dàmaris Gelabert. Tanqueu els ulls, respireu tranquil.lament i a fer massatges en família!

I aquest cap de setmana també ens heu enviat moooltes fotos de totes les coses que heu fet.  Molt bé elefants i tortugues!!!

Kevin ha dibuixat i pintat floretes de primavera.


Ferran ens ha enviat la fitxa del seu desdejuni saludable i un dibuix preciós que ha fet amb aquarel.les de la Mona Lisa. Ens ha enviat també una foto de com van creixent les llavors que va plantar.


Alejandro ens envía uns dibuixos molt xulos que ha fet i la seua contrasenya de la u. També ens conta que ha estat mirant i cantant les cançons d’anglés.

Marcos ha treballat moltíssim! Està fent molts dibuixos, ha fet una composició xulissima del seu retrat, ha fet un mural dels planetes preciós, ha practicat les lletres, números i noms i continúa ajudant molt  a cuinar! Esta vegada ha fet  un bescuit de carlota i anous.


Alex ha escrit moltes paraules amb la u.


Redouan també ha treballat molt estos dies. Ha dibuixat i pintat un vaixell, ha jugat a jocs de taula, ha fet sumes, ha practicat la u i ens ha enviat paraules que comencen per la u per al llibre de les lletres.



Adriana ha treballat molt! Ha pintat i dibuixat, ha escrit paraules de la u i de la v i ha recordat i escrit totes les dites que hem estudiat.

Elisa continúa  divertint-se molt cuinant.


Iker també ens envía també el seu desdejuni saludable.


Martin ha estat  molt ocupat  aquest cap de setmana. Ha fet la fitxa del seu desdejuni I si vos fixeu molt bé, voreu que ens ha posat un missatge de que entre tots guanyarem la batalla al coronavirus. També  ha fer la contrasenya de la u, un dibuix del seu futbolista preferit, ha dibuixat el sistema solar que Li ha quedat molt xulo I ha practicat mooolt la grafía de la u.
Hugo ha jugat amb globus i ha fet de cuiner.






Alexandra ha fet el dibuix i el llistat de les coses que ha desdejunat . També ha transcrit  totes les dites  del mesos.



Alba també està treballant molt a casa i aquest diumenge ha cuinat el soufle  de Ferran i diu que estava boníssim!!

1 comentari:

  1. Hola a totes i a tots!!
    Sóc Helena, la vostra mestra de plàstica i suport. Estic meravellada per la quantitat de coses que esteu fent. M'ha alegrat moltíssim vore totes les vostres fotos, tinc moltíssimes ganes de vore-vos i que em conteu tot el que heu fet. Una abraçada molt forta i ens veiem en quant puguem tornar a escola.

    ResponElimina