Cosetes d'infantil

Tortugues i elefants, ens veiem cada dia per ací amb noves coses per a aprendre, investigar, inventar, dibuixar, imaginar... Ho anem a passar genial!

Dimecres 25 de Març

Bon dia a tots i totes!
           Les propostes del dia són:

1. BRUIXA MADUIXA. És dimecres! i els dimecres recordeu que hem d'esmorzar fruita! Hem pensat que podeu buscar totes les fruites que teniu a la cuina i a la nevera i ordenar-les, classificar-les, comptar-les... Mireu, nosaltres ja hem fet l'activitat de bon matí! Ara ens farem una macedònia per a esmorzar!
2. EXPERIMENTS. I que vos pareix ara si fem un experiment?? Hem pensat fer tinta invisible! Vos apunteu? Mireu les fotos i sabreu com fer-lo.


I ara mireu quines coses més xules ens han enviat alguns companys!
Adriana ha dibuixat la pastoreta como vos vam dir l'altre dia i li ha quedat super bé!  Quines pestanyes més llargues li ha fet!!!!

I Mireu quines manualitats més xules ha fet Nicolás!!


Martín també ha estat fent una manualitat del blog que li ha quedat xulíssima!!

Elena ha estat pintant dibuixos del blog...per cert, ens encanta la teua disfressa d'unicorni!
Iker ens ha contat que està a casa però a la de Vistabella I està molt bé perque té la muntanya molt a prop i... mireu qué ha vist des de la finestra! A més a més també ens ha enviat les seues manualitats que ha fet de la primavera que també són precioses!!
Antonio ens ensenya moooltes manualitats que ha fet i com fa ioga. Mireu quines floretes de primavera ha ficat a la seua finestra!





També hem rebut un vídeo  xulíssim de Ferran fent un pastís de xocolata  que té mooolt bona pinta i un altre de Marcos  fent sushi con si fora un professional!!
Cristian ens ha enviat un disfressat de pirata i buscant un tresor per casa. Ah! i un altre jugant a tenis a la tauleta del menjador!! I Hugo ha fet un circuit amb botelles de aigua per a fer carreres amb el seu pare. Però quines coses més boniques i divertides feu tots!!! Moooooltes gràcies per les vostres fotos, ens alegra molt vore-vos!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada