Cosetes d'infantil

Tortugues i elefants, ens veiem cada dia per ací amb noves coses per a aprendre, investigar, inventar, dibuixar, imaginar... Ho anem a passar genial!

Dilluns 30 de Març

 Hola a tots i totes! Com ha anat el cap de setmana? Segur que heu fet moltes coses divertides en casa amb les vostres famílies. Per si se vos acaben les idees ací teniu noves propostes d'activitats. Recordeu que són totalment voluntàries i que si feu alguna d'aquestes o d'unes altres que penseu en casa ens encantarà que ens conteu i que ens envieu fotos per a poder-les publicar per ací (només si no ixen les cares del xiquets) i compartir-les amb la resta de companys.
Comencem amb una proposta que ens ha enviat Santi.
I ara  les nostres propostes...
1. MATEMÀTIQUES. Anem a repassar els números del 0 al 9, vos pareix? Per a fer-lo de manera més divertida ací vos deixem idees de materials que podeu elaborar vosaltres a casa. Ja ens contareu quin és el joc que més vos ha agradat!

2. EXPERIMENTS. La mestra Raquel ens ha donat la idea de que planteu un grapat de llentilles. Que necessitem? Mireu les fotos que ens ha enviat i sabreu com fer-ho. Ja ens contareu que va passant! Recordeu anar regant-les. La mestra Paula vos ho explica molt bé al video.
I ara tootes les coses noves que ens heu enviat! Quina alegria ens dona vore que feu tantes coses a casa i que ho passeu tan bé! Marcos ha estat provant noves tècniques de pintura. I també s'està convertint en un gran cuiner!!!
Raúl també està fent moltes activitats del blog I ens conta  que li agrada  moltíssim mirar contes per YouTube.
 Elena aquest cap de setmana ha jugat al  jenga I mireu que bé ha dibuixat la seua erugueta goluda!
Antonio ha fet un coet gegant que li ha quedat molt xulo!
Tenim el diploma de Ferran!!

 Iker també ha pintat l'erugueta i ha jugat amb el memory i... mireu quina torre ha fet amb les cartes!! També ens ha enviat el seu diploma!!


Adeu tortugues i elefants! Ens veiem demà amb noves idees! Que passeu un dia genial!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada