Cosetes d'infantil

Tortugues i elefants, ens veiem cada dia per ací amb noves coses per a aprendre, investigar, inventar, dibuixar, imaginar... Ho anem a passar genial!

Dimarts 31 de Març

Bon dia elefants i tortugues! Ací teniu les propostes del dia!

1. PAIS DE LES LLETRES. Ja vos heu fet la contrasenya de la lletra u? On la teniu penjada? Recordeu anar escrivint paraules que comencen per la u per a poder-les ficar al llibre gran de les lletres. Ací teniu l'embarbussament de la lletra u per a que l'intenteu llegir i el memoritzeu amb les pistes que vos dona el dibuix. Jugueu a dir-lo primer a poc a poc, després més ràpid, amb la boca oberta, tancada, amb la llengua a un costat...

2. PLÀSTICA. Avui com fem tots els dimarts a la classe farem plàstica. A quin pintor vos recorden estes imatges? A vore quins quadres més bonics feu a partir d'elles. Agafeu un full en blanc i a imaginar! Podeu dibuixar, pintar, retallar... Ens encantarà vore els vostres quadres!
Ací teniu els que hem fet Laura i Marta, que vos pareixen?
I ara, tooootes les fotos que ens heu enviat noves! Que treballadors i artistes sou les tortugues i els elefants!!!
Carmen ha dibuixat un arc de Sant Martí molt bonic.
 Gerard ha practicat la lletra u i s'ha fet la contrasenya per a practicar.
Darío també ha fet la contrasenya de la u i ha escrit paraules per al llibre de les lletres. I ens envia un experiment que ha fet a la seua casa.
Cristian ha dibuixat al conillet de Pasqua i ha fet un plànol de la classe amb tots els racons.
Marcos ha estat jugant a les construccions i al risk amb la seua família i també ens ha ensenyat el dibuix tan xuli que ha fet de la proposta de Santi!!
Iker ha fet l'activitat dels números i ens ha enviat una foto per a que pugueu vore quina nevada ha caigut avui una altra vegada a  Vistabella!!❄️ Gràcies per enviar-nos-la, Iker! És espectacular!!


Paula ha fet unes torres superxules amb les construccions i també ha estat fent l'activitat dels números i sabeu què?? ens ha contat que també està ajudant als papis a cuinar!!
 Joan ens ha enviat dues paraules per al llibre de les lletres! També ha fet l'activitat dels números, el dibuix de la proposta de Santi i s´ha posat la contrassenya a la porta de la seua habitació!
Alexandra ha pintat el diploma que tant vos mereixeu per quedar-vos a casa i li ha quedat preciós!! També estudia música i ha fet l'activitat dels números amb gomets!
 Nicolás ens ha contat que el ratolí pérez sí que va poder anar a visitar-lo i li va portar 3ous kinder i 2€!! qué bé Nicolás!! També ens ha contat que està fent moltes coses: juga a les construccions, fa moltes manualitats i ha plantat arròs, alls, creïlles i mill!! També ens ha contat que els seus papàs han trobat unes càmeres de fotos que ja no utilitzaven i que es passa el dia fent fotos!
 Martín ens ha contat que ha buscat paraules que tingueren la u, ha jugat a les construccions i també ens ha contat que va fer els  dibuixos per als seus iaios i els  va cridar per telèfon! Segur que es van posar molt contents, Martín!
Hugo ha escrit paraules que comencen per la u per al llibre de les lletres.
Guilia ens ha ensenyat l'activitat dels números que ella l'ha fet contant contes que a ella tant li agraden i també ha plantat llentilles.
 Vera ha fet la contrasenya de la u i ja s'ha preparat també la de la v per a la setmana que ve i ha escrit moltes paraules!
 Alex també ha practicat la u, s'ha fet la contrasenya i s'ha fet unes ulleres molt divertides.
Adriana ha repassat els números amb espaguetis, ha fet un dibuix per al dia de l'autisme, ha fet un dibuix del conte de l'erugueta goluda i s'ha inventat un joc de tobogans.
 Cada dia envieu més coses! Ens han encantat totes!! el dia de l'autisme publicarem junts tots els dibuixos que esteu preparant!

1 comentari:

  1. BON DIA!!!

    IEEEEE!!!! ARTISTES!!!!!

    NO DEIXE DE MERAVELLAR-ME CADA DIA AMB TOT EL QUE FEU.


    SANTI

    ResponElimina