Cosetes d'infantil

Tortugues i elefants, ens veiem cada dia per ací amb noves coses per a aprendre, investigar, inventar, dibuixar, imaginar... Ho anem a passar genial!

conte del triangle

Ja he preparat les imatges del conte del triangle. Ací teniu les imatges pintades i en blanc i el text del conte. Espere que us agrade! Si voleu donar-me idees per al conte del quadrat vos ho agrairé perque ja estic fent-lo.

Si necessiteu fitxes referents al conte visiteu l'album picasa de Brichi fitxes conte del triangleHI HAVIA UNA VEGADA UN TRIANGLE DE COLOR BLAU QUE ESTAVA MOLT TRIST I AVORRIT.
ES VA CONVERTIR EN UNA SENYAL DE TRÀFIC PERÒ DE SEGUIDA ES VA CANSAR DE JUGAR.
VA JUGAR A SER UN GELAT PERÒ ES VA MAREJAR I ES VA AVORRIR MOLT PROMPTE.
ES VA CONVERTIR EN EL BARRET D'UN PALLASSO I CONTINUAVA ESTANT MOLT TRIST.
-QUE ET PASSA?- LI VA PREGUNTAR EL PALLASSO.
-AINS, QUE ESTIC MOLT TRIST I AVORRIT I NO SE A QUE JUGAR.
-I PER QUÈ NO BUSQUES AMICS PER A JUGAR? ÉS MÉS DIVERTIT JUGAR AMB ALTRES AMICS QUE TOT SOL- LI DIGUÉ EL PALLASSO.
EL TRIANGLE VA FER CAS AL PALLASSO. VA TROBAR UN AMIC TRIANGLE I ELS DOS JUNTS VAN JUGAR A SER LES VELES D'UN VAIXELL. QUE BÉ HO VAN PASSAR ELS DOS TRIANGLES JUNTS!
VAN TROBAR UN ALTRE AMIC TRIANGLE I ELS TRES JUNTS VAN JUGAR A AMAGAR-SE A LES MUNTANYES NEVADES.
-QUE DIVERTIT ÉS AQUEST JOC!- VA DIR EL TRIANGLE BLAU.
DESPRÉS D'UNA ESTONA VAN TROBAR A UN ALTRE AMIC.
-AMIC TRIANGLE, VOLS VINDRE A JUGAR AMB NOSALTRES?- LI VAN PREGUNTAR.
-CLAR QUE SI!- RESPONGUÉ EL TRIANGLE ROSA.
ELS QUATRE JUNTS SE'N VAN ANAR AL BOSC I VAN JUGAR A AMAGAR-SE DARRERE D'UN AVETS QUE VAN TROBAR. HO VAN PASSAR D’ALLÒ MÉS BÉ.
POC A POC EL TRIANGLE BLAU VA ANAR TROBANT MÉS I MÉS AMICS TRIANGLES, UNS MÉS GRANS, ALTRES MÉS XICOTETS, UNS ALTS I PRIMS, ALTRES MÉS MENUDETS. HI HAVIA TRIANGLES DE TOTS ELS COLORS I TOTS EREN MOLT AMICS I JUGAVEN JUNTS.
-ADÉU AMICS!- DIGUÉ EL TRIANGLE BLAU- DEMÀ ENS TORNEM A VEURE PER A JUGAR!
EL TRIANGLE VA DESCOBRIR AMB AQUESTA AVENTURA QUE ERA MOLT MÉS DIVERTIT JUGAR AMB AMICS QUE ELL A SOLES I MAI MÉS VA TORNAR A ESTAR TRIST I AVORRIT. A PARTIR D’ARA SABIA QUE PODIA CONTAR SEMPRE AMB ELS SEUS NOUS AMICS.


3 comentaris:

  1. Hola Estrellita, hi ha algunes làmines que no les has penjat pintades no??? Penjaras la història???? No sé si et servirà pel conte del quadrat però un tovalló amb forma quadrada, una senyal de trànsit, un quadre, una tabla d'escacs, una finestra....si et serveix d'alguna cosa. Pel triangle també hagues estat bé un triangle de música, un formatget del Caserio. Un petonet. M'encanta tot el que penges.

    ResponElimina
  2. Hola Monica, sóc Marta no Estrellita. Ja he penjat totes les imatges pintades. En quant puga penjaré també el text. Gràcies per les teues propostes per al conte del quadrat! Intentaré fer-lo aquestes vacances. Besets, Marta

    ResponElimina
  3. Perdona, estic a la lluna Marta no sé d'on he vist el nom d'Estrellita i em pensava que era el teu. Mil perdons.

    ResponElimina