Cosetes d'infantil

Tortugues i elefants, ens veiem cada dia per ací amb noves coses per a aprendre, investigar, inventar, dibuixar, imaginar... Ho anem a passar genial!

Divendres 24 d'Abril

Bon dia elefants i tortugues! Com esteu? Primer de tot, ací teniu tots els contes que ens vau enviar ahir per Sant Jordi, però quins contes més xulos!

I ara les propostes del dia! Avui és divendres així que bon cap de setmana a tots i a totes i ens veiem dilluns amb noves cosetes a fer!!!

1. ESCRIPTURA DE PARAULES. Avui anem a practicar l'escriptura. Mireu aquestos dibuixos de primavera i escriviu el que veieu, ja siguen paraules o frases curtetes. Intenteu que no se vos escape cap lletra! També podeu fer els dibuixos i escriure les paraules baix. Ens encantarà que ens envieu fotos del que escriviu!
2. ELS ANIMALS. Que vos pareix si trieu un animal i investigueu coses sobre ell, les escriviu, feu una manualitat, un dibuix... Si ens envieu les fotos entre tots anem a aprendre moltes coses noves!
Ací vos donem alguns idees que vos poden ajudar a triar el vostre animal.



Ací teniu algunes propostes de manualitats...

I ara que vos pareix si practiquem a dibuixar una tortuga i un elefant?

I com hem vist que vos agrada molt fer fitxes a casa també ací teniu unes quantes per a practicar diferents traços i per a que trieu les que més vos agraden.

Però quantes fotos! I quines coses més xules feu! Mireu, mireu!

Alba Martínez ha fet una rosa molt bonica amb goma eva per a Sant Jordi.

Alexandra ha fet la sopa de lletres, ha pintat els personatges del conte de Sant Jordi, ha fet un sudoku i un punt de llibre xulíssim.

 Antonio ha copiat el títol del seu conte i ha fet una manualitat molt divertida d'una torre de contes.

 Cecília ha fet una manualitat de Kandinsky, una altra molt xula amb llana i una fitxa de la dita d'Abri.

 Cristian ha fet la sopa de lletres dels personatges del conte, una rosa, un punt de llibre, un puzle...

 Dani s'ha inventat un conte amb els personatges de Sant Jordi, ha fet la sopa de lletres i ha fet uns punt de llibre xulíssims.

 Elena ha fet la sopa de lletres, ha fet uns punts de llibre molt bonic i ha practicat moltes sumes. També ens conta que cada matí mira el calendari que s'ha fet amb els seus papas.  Li encanta mirar per la finestra quin temps fa igual que fem a la classe.

 Elisa ha fet un cartell molt xulo del dia del llibre.

 Ema ha treballat molt amb les dites del mes d'Abril i ha practicat les sumes, els números i les lletres.

Ferran ha fet la sopa de lletres i una manualitat molt xula del drac de Sant Jordi.

 Giulia ha fet unes roses precioses del dia de Sant Jordi.

Iker ha pintat els personatges de la llegenda de Sant Jordi, ha vist videos del conte i ens conta que està practicant molt els números.

 Joan ha fet la sopa de lletres, un punt de llibre molt bonic i una manualitat del drac.

 Kevin ha fet un dibuix del conte que ha triat i ha escrit el seu títol.

Khaleesi ha fet uns punts de llibre molt xulos per a les seues amigues, ha fet la dita del mes d'Abril, ha treballat la w i ha practicat els números fins al 100.

Lara ha copiat tota la lletra de dos contes a la seua pissarra.

León ha fet una fitxa de la w, ha practicat els números jugant al bingo, ha fet una festa d'aniversari del seu papa i han fet molts jocs en família.

 Martín ha fet un punt de llibre i una manualitat molt bonica d'un monstre llegint un llibre.

Paula ha fet un punt de llibre, la sopa de lletres i un quadre xulíssim.

 Redouan ha fet la sopa de lletres de Sant Jordi, la contrasenya de la w, ha estudiat el cos humà i s'ha fet un punt de llibre de la primavera.

Marcos ha fet una manualitat molt xula del drac de Sant Jordi, ha pintat els personatges de la llegenda i se'ls ha pintat a la porta amb la contrasenya, ha fet la sopa de lletres, ha jugat a jocs de taula i ha fet una coca.


 
 Bon cap de setmana!!!

1 comentari: